Let’s go!

16.8.2015

Tästä se alkaa! Sekä blogi että lapsen hankinta. Olemme olleet yhdessä yhdeksän vuotta ja ainakin viimeiset kaksi vuotta olemme aktiivisesti puhuneet, että jossain vaiheessa haluamme lapsia. Koska olemme naispari, homma ei ole niin yksinkertaista, vaan se vaatii hieman suunnittelua ja myös (rahan) säästämistä. Viime keväänä totesimme, että aika on kypsä projektin aloittamiseksi. ”Täydellistä hetkeä” ei ole olemassa. Jos odottaisimme vielä, saisimme enemmän säästöön, mutta toisaalta ikää kertyy koko ajan enemmän.

Kävimme ensikäynnillä Väestöliiton Oulun lapsettomuusklinikalla kesäkuussa 2015  ja kesälomien jälkeen tapasimme klinikan perhepsykologin. Aloitamme hedelmöityshoidot syksyllä ja ensimmäinen inseminaatio on tarkoitus suorittaa joko syys- tai lokakuussa luonnollisesta kierrosta riippuen. Ovulaation metsästystä on tarkoitus harjoitella jo elokuussa.

Ovulaatiotikut ja -liuskat on hankittuna ja sukusolut on tilattuna, joten seuraavaksi jännitetään, miten syyskuun kierto lopulta osuu.

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Ole ensimmäinen!

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle