Lomalla

18.10.2015

Nyt on kiertopäivä 15 ja on taas ovulaatiotestauksen aika. Tällä kertaa ovulaatiotikut matkustivat kanssamme ulkomaille ja tikuttelu aloitettiin lomareissulla. Ainakin tähän asti testit ovat (onneksi) näyttäneet negatiivista. Nyt kun olemme palanneet reissusta kotiin ja lauantaistakin on selvitty (toisin kuin viime kuussa, jolloin ovulaation osuessa lauantaille emme päässeet klinikalle yrittämään inseminaatiota), odotellaan jännittyneenä milloin tikkuun piirtyy hymynaama.

Syyskuun pienen pettymyksen jälkeen halusimme kumpikin ottaa hetkeksi hieman etäisyyttä koko vauva-asiaan, ja sen takia blogin kirjoittaminen ja muiden blogien lukeminenkin jäivät vähäiseksi. Toive lapsesta on niin suuri ja koko projekti sen verran tärkeä, että on vaarana että ajatukset ja keskustelut pyörivät vain pelkästään tämän yhden aiheen ympärillä. Siksi olikin mukava keskittyä hetkeksi reissun suunnitteluun, lomailuun ja aivan muihin juttuihin muutaman viikon ajan.

Tikuttelu ja reissu ovat nyt kuitenkin hiljalleen kääntäneet ajatuksia taas uudelleen vauvaprojektia kohti. Eksyin reissussa aika usein kauppojen lastenvaateosastoille vauvanvaatteita ihastelemaan ja hypistelemään sekä haaveilemaan siitä, miten ihanaa olisikaan, jos seuraavalla reissulla meillä olisi jo tuloillaan tai olemassa oma lapsi. Tyydyin nyt ostamaan pääasiassa tulijaisia sukulaislapsille, mutta tein myös hieman vauvanvaateostoksia (kuten kuvan suloisen pienen paidan) tulevaa varten.

Kuva: Cath Kidston

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Ole ensimmäinen!

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle