Ei tärpännyt

1.11.2015

Emme naiiveista toiveistamme huolimatta ole poikkeuksellisia. Ensimmäisen inseminaation lopputuloksena oli negatiivinen raskaustesti ja (normaalia ruskeampaa) tuhnua vuotoa. Itse olin jo kuluneen viikon aikana päätynyt tuntemuksieni kanssa siihen, että en ole raskaana. Pari päivää sitten minulla oli selvät kuukautisia enteilevät tuntemukset vatsan ja alaselän seudulla. Pettymyshän tämä ensimmäinen (ja toivottavasti viimeinen) epäonnistuminen silti oli.

Mennyt kierto oli aiemmista kahdesta poiketen 29 päivää eli nyt tässä uudessa kierrossa ei pitäisi olla vaaraa, että ovulaatio osuisi jälleen lauantaille. Nykyisellä kiertotahdilla ehdimme tehdä vielä kaksi yritystä tämän vuoden puolella.

Kommentit (8)

 1. Avatar
  Raija 1.11.2015 klo 12:43

  Voi harmi! Oishan se ollut hienoa, jos olisi ensimmäisellä tärpännyt. Ei auta muu, kuin yrittää uudestaan ja luottaa ja toivoa, että mahdollisimman pian onnistaisi.

  Täällä on edelleen ovis haussa. Kp 19 menossa eikä vielä hymynaamaa näy. Toivottavasti se sieltä jossain vaiheessa tulisi. Muuten alkaa näyttää vaikealta ihan jo se, että pääsisi edes yrittämään.

  • Minttu
   Minttu 1.11.2015 klo 13:16

   Toivotaan seuraavalle kerralle parempaa onnea. Pakkohan tähän projektiin oli yksi epäonnistuminen saatava.

   Onpa hankalaa tuo ovulaation metsästys teillä. Sinulla taisi olla vielä täysin luomukierto? Peukkuja oviksen löytymiselle!

 2. Avatar
  Hiekkakakku 1.11.2015 klo 21:21

  Pahoittelut negasta! Kyllähän nämä inssit aikamoista arpapeliä ovat, kun ei edes tiedä, mikä meni ”vikaan” vrt. IVF. Eikö hedelmöittynyt vai eikö kiinnittynyt, oliko ajoitus väärä, eikö omat ja luovuttajan solut sovi yhteen yms. Toivottavasti seuraavalla kerralla voi kuitenkin jo esitellä plussatestiä! :)

  • Minttu
   Minttu 2.11.2015 klo 11:53

   Kiitos sympatiasta. Tässä hommassa on tosiaa turhan monta kysymysmerkkiä, joten melkein parempi, että ei edes yritä miettiä, mikä meni vikaan. Ensi kerralla uudestaan puhtaalta pöydältä.

 3. Avatar
  Amala 2.11.2015 klo 23:43

  Mä oon pahoillani! Tsemppiä seuraavaan kiertoon!

 4. Avatar
  mie 3.11.2015 klo 13:55

  Suurimmat pahoittelut teille, toivotaan jatkoon roppakaupalla hyvää tuuria <3

  Kiitos todella mielenkiintoisesta blogista! Itse olen vasta täysi-ikäisyyden saavuttanut, mutta jo 6 vuotta seurustellut nainen, jonka unelmissa olisi lapsi tai kaksi. Sama projekti on siis joskus läpikäytävänä, joten asia on itselle jotenkin tärkeä. Liikuttavia postauksia, kiitos <3

  • Minttu
   Minttu 3.11.2015 klo 14:46

   Kiitos. Emme ole vielä luopuneet toivosta, vaan uskomme täysin, että pian tärppää.

   Kiva, että olet löytänyt blogimme.

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle