Oudot kuukautiset

6.12.2015

Yritämme vielä kerran tämän vuoden puolella. Kierrossa on pieni riski, että ovulaatio osuu lauantaille, mutta niin sattuessa saatetaan kokeilla perjantaista irroituspiikkiä.

Saimme edellisessä inseminaatiossa klinikalta uutta kiertoa varten kolme letrozolia, jotka otin toisena ja neljäntenä ja otan vielä kuudentena kiertopäivänä. Kuukautiset alkoivat torstaina (runsaina), mutta vuoto lähes tyrehtyi jo perjantaina illalla. Vuoto on ollut erittäin niukkaa myös eilen ja tänään. Tein eilen illalla jopa raskaustestin, kun vuoto oli niin niukkaa. Negatiivinen se oli.

Letrozol estää estrogeenituotantoa, jolloin aivot saavat signaalin tuottaa sitä normaalia enemmän. Letrozol voi aiheuttaa vaihdevuosioireita. Onneksi olen toistaiseksi säästynyt päänsäryiltä ja kuumilta aalloilta. Kuukautiskivut ovat olleet jotenkin epänormaalin tuntuisia. Niiden lisäksi laitan myös erittäin oudon vuodon lääkkeen piikkiin. Koska lääke kuitenkin selvästi tekee jotain, toivomme kovasti että se parantaisi kolmannen yrityksen onnistumisprosenttia.

Tilasin tänään lisää Clearbluen ovulaatiotestejä ja kolmannen yrityksen suhteen toiveikkaana  myös Clearbluen plussatestejä. Toivottavasti pääsemme niitäkin kokeilemaan.

Kommentit (2)

 1. Avatar
  Ruska 10.12.2015 klo 17:25

  Äkkiseltään kun mietin, niin Letrozolin aloitus kussakin kierrossa kieltämättä tyssäsi vuotoa mullakin. Tosin viimeisimmissä annos oli 2tbl/vrk ja alkoi vasta kp3, joten ehkäpä sekin vaikuttaa..? Tai sitten harhakuvitelmaa tämäkin :D

  • Minttu
   Minttu 10.12.2015 klo 17:48

   Ensimmäisestä kerrasta ei kyllä nykyään uskalla päätellä mitään. Toivottavasti mun ei pidä enää toista kiertoa napsia nappeja.

   Hyvä tietää, että muillakin on tullut vaikutuksia vuotoon. Huh.

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle