rv 11+2

Toukokuun kuulumisia

18.5.2016

Aika kuluu hitaasti, ja kuitenkin yllättävän nopeasti. Päivät matelevat, mutta aivan yhtäkkiä olemmekin jo kahdennellatoista raskausviikolla. Minttu kävi maanantaina neuvolan lähetteellä verikokeissa. Seulontaultra on ensi viikolla, ja se on alkanut pyöriä nyt hiljalleen enemmän ajatuksissa. Yritämme olla luottavaisin mielin ja murehtimatta, mutta kyllähän se jännittää kovasti. Eniten minua pelottaa, että ultrassa paljastuisi että raskaus on keskeytynyt tietämättämme, kun edellisestä ultrasta on jo useampi viikko aikaa.

Mintulla on yhä aika vähänlaisesti oireita. Rintojen arkuus vähän tulee ja menee päivästä riippuen ja väsymys vaivaa. Aamuisin on heti aamupalan jälkeen hetkellinen etomisen tunne, mutta se menee onneksi nopeasti ohi. Viime viikolla Minttu sairasti muutaman päivän mittaisen vatsataudin jonka aikana painoa putosi 2 kg. Muutenkaan raskauskiloja ei ole vielä kertynyt, eikä mitään erityisiä himoja ruokia kohtaankaan ole ollut. Mintun alavatsa on alkanut ehkä vähän erilailla pömpöttämään nyt viimeisen parin viikon aikana, mutta ei mitenkään kamalan huomattavasti.

Kävimme parin päivän mittaisella ulkomaanreissulla  ja voi olla, että innostuin vähän liikaa vauvanvaateostoksilla… Olisihan nuo samat kimpsut ja kampsut saanut tilattua myöhemmin nettikaupoista kotiinkin, mutta ihanilla vauvanvaateosastoilla kiusaus oli yksinkertaisesti liian suuri ja sorruin ostamaan melkein puoli matkalaukullista vauvanvaatteita!

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Ole ensimmäinen!

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle